Co. τεχνολογίας λέιζερ Dimed Wuhan, ΕΠΕ

Dimedlaser - κατασκευή Proffessional των ιατρικών λέιζερ

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταμηχάνημα μεταχείριση λέιζερ

Βαθιά θεραπεία λέιζερ ιστού για τον εξοπλισμό θεραπείας λέιζερ πόνου στην πλάτη/υψηλής έντασης

Βαθιά θεραπεία λέιζερ ιστού για τον εξοπλισμό θεραπείας λέιζερ πόνου στην πλάτη/υψηλής έντασης

Deep Tissue Laser Therapy For Back Pain / High Intensity Laser Therapy Equipment

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dimed laser
Αριθμό μοντέλου: PETLAS

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση ροδών αργιλίου με το κιβώτιο χαρτοκιβωτίων
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50 σύνολα ανά μήνα
Επικοινωνήστε
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
εφαρμογή: βαθιά θεραπεία λέιζερ ιστού για τον πόνο στην πλάτη Δύναμη: 20watts
μήκος κύματος: 810nm/980nm Κατάσταση λειτουργίας: Το CW, ενιαίο ή επαναλαμβάνει το σφυγμό
Εγγύηση: 3 χρόνια
Υψηλό φως:

Ιατρικό λέιζερ διόδου

,

Χειρουργικό λέιζερ διόδων

 

Βαθιά θεραπεία λέιζερ ιστού για τον εξοπλισμό θεραπείας λέιζερ πόνου στην πλάτη/υψηλής έντασης

 

Βαθιά θεραπεία λέιζερ ιστού για τον πόνο στην πλάτη

 

Η θεραπεία λέιζερ είναι μια σχετικά νέα θεραπεία στην οποία η ακτίνα λέιζερ στα κόκκινα, υπέρυθρα και μακρινά υπέρυθρα μήκη κύματος εφαρμόζεται στην επιφάνεια του σώματος για να ενισχύσει τη θεραπεία.

 

Τα βιολογικά αποτελέσματα του λέιζερ ανακαλύφθηκαν τυχαία από τον ουγγρικούς παθολόγο και το χειρούργο Endre Mester το 1967 κατά τη διάρκεια ενός πειράματος για να καταδείξουν ότι η ακτίνα λέιζερ θα μπορούσε να μειώσει τους όγκους στα ποντίκια. Αν και βρήκε το λέιζερ δεν είχε οποιαδήποτε επίδραση στους όγκους, ανακάλυψε ότι το λέιζερ όχι μόνο ξαναμεγάλωσε την τρίχα γρηγορότερα, αύξησε επίσης την ταχύτητα της θεραπείας πληγών στα ποντίκια. Τώρα ξέρουμε ότι τα ίδια αποτελέσματα εμφανίζονται στους ανθρώπους και άλλα ζώα. Αυτό καλείται photobiomodulation.

 

Αφότου μελετούν πολλά 1000s της έρευνας, καταλαβαίνουμε τώρα οι περισσότερες από τις βιολογικές διαδικασίες που εμφανίζονται στο κυψελοειδές και επίπεδο DNA, όταν εκτίθεται το κύτταρο στο φως ορισμένων μηκών κύματος.

 

Η ακτίνα λέιζερ διαπερνά βαθιά στα κύτταρα και προκαλεί τις βιοχημικές αντιδράσεις που αυξάνουν την κυψελοειδή ενέργεια, αυξάνουν τα επίπεδα οξυγόνου και προκαλούν τα γονίδια που περιλαμβάνονται στα νεύρα επαναυξανομένων και άλλους χαλασμένους ιστούς.

Βαθιά θεραπεία λέιζερ ιστού για τον εξοπλισμό θεραπείας λέιζερ πόνου στην πλάτη/υψηλής έντασης

Κρύο εναντίον των καυτών λέιζερ

Η πλειοψηφία των θεραπευτικών λέιζερ χρησιμοποιούμενων είναι συνήθως γνωστή ως “κρύα λέιζερ”. Αυτά τα λέιζερ έχουν πολύ χαμηλής ισχύος και για το λόγο αυτό δεν παράγουν οποιαδήποτε θερμότητα στο δέρμα. Η θεραπεία με αυτά τα λέιζερ είναι γνωστή ως “χαμηλού επιπέδου θεραπεία λέιζερ» (LLLT).

 

Τα λέιζερ που χρησιμοποιούμε είναι “καυτά λέιζερ”. Αυτά τα λέιζερ είναι ισχυρότερα από τα κρύα λέιζερ κανονικά περισσότερο από 100x ισχυρότερο. Η θεραπεία με αυτά τα λέιζερ αισθάνεται θερμή και κατευναστική λόγω της υψηλότερης ενέργειας. Αυτή η θεραπεία είναι γνωστή ως “θεραπεία λέιζερ υψηλής έντασης” (HILT).

 

Και τα καυτά και κρύα λέιζερ έχουν το παρόμοιο βάθος της διείσδυσης στο σώμα. Το βάθος της διείσδυσης καθορίζεται από το μήκος κύματος του φωτός και όχι της δύναμης. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ο χρόνος που παίρνει για να παραδώσει μια θεραπευτική δόση. Ένα καυτό λέιζερ 15 Watt θα μεταχειριστεί ένα αρθριτικό γόνατο στο σημείο της ανακούφισης πόνου, σε περίπου 10 λεπτά. Ένα 150 milliwatt κρύο λέιζερ θα διαρκούσε πάνω από 16 ώρες για να παραδώσει την ίδια δόση.

 

Petlas-λέιζερ

Θεραπευτική δόση

Το ποσό ενέργειας, μήκος κύματος, μέγεθος της περιοχής που αντιμετωπίζονται και της διάρκειας της επεξεργασίας λέιζερ είναι βασικό σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Υπάρχει μια πολύ λεπτή ισορροπία μεταξύ όχι αρκετής ενέργειας και πάρα πολύ. Όχι αρκετή ενέργεια που παραδίδεται στους ιστούς δεν θα παραγάγει καμία αξιοπρόσεχτη αλλαγή. Πάρα πολλή ενέργεια δεν είναι επίσης αποτελεσματική επειδή μετά από να παραδώσει τη βέλτιστη δόση, η υπερβολική ενέργεια αρχίζει να εμποδίζει τη θεραπεία που οδηγεί πάλι σε καμία αξιοπρόσεχτη αλλαγή.

Βαθιά θεραπεία λέιζερ ιστού για τον εξοπλισμό θεραπείας λέιζερ πόνου στην πλάτη/υψηλής έντασης

Τι μπορώ να αναμείνω από τη θεραπεία λέιζερ;

Οι περισσότεροι ασθενείς επιδιώκουν τη θεραπεία λέιζερ επειδή είναι στον πόνο. Μπορεί να είναι από την οστεοαρθρίτιδα, frozenshoulder, τον αγκώνα αντισφαίρισης ή πολλούς άλλους οστεο-μυικούς όρους. Περίπου το ένα τρίτο των ασθενών δοκιμάζει μια μείωση του πόνου ή/και την αύξηση στην κινητικότητα μετά από μόνο μια θεραπεία.

Η μέγιστη βιολογική επίδραση από το λέιζερ εμφανίζεται αμέσως μόλις επεξεργασία και μικραίνει έπειτα με τον καιρό. Οι ασθενείς μπορούν να δοκιμάσουν τη σημαντική μείωση πόνου και τη βελτιωμένη κινητικότητα για λίγες μέρες έπειτα που ο πόνος αρχίζει βαθμιαία να επιστρέφει. Αυτό είναι ο καλύτερος χρόνος να υπάρξει η επόμενη επεξεργασία.

 

Τι η θεραπεία λέιζερ υψηλής έντασης βοηθά;

Η θεραπεία λέιζερ δεν θεραπεύει τίποτα, τι κάνει είναι ενισχύει τη δυνατότητα του σώματός σας να θεραπευθεί. Κάνει αυτό κυρίως με την αύξηση της ενεργειακής παραγωγής μέσα στα μιτοχόνδρια κυττάρων.

 

Σε έναν τραυματισμό, πολλά διαφορετικά κύτταρα εργάζονται για να αποκαταστήσουν τη ζημία, συμπεριλαμβανομένων των λευκών κυττάρων αίματος, τα κόκκινα κύτταρα αίματος, τα αιμοπετάλια και τις ινοβλάστεις. Αυτά τα ενεργοποιημένα κύτταρα μπορούν τώρα να εργαστούν γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα απ'ό, τι πρίν επομένως αυξάνουν το ποσοστό.

 

Τι μπορεί να μεταχειριστεί;

Οι όροι μεταχειρίστηκαν τη σειρά από την οστεοαρθρίτιδα του γονάτου, του ισχίου και του αστραγάλου, της rheumatoid αρθρίτιδας, των συνδρόμων διάδοσης ώμων, του ισχίου ή του bursitis ώμων, του χαμηλού πίσω εκφυλισμού δίσκων, του herniation δίσκων, της ισχυαλγίας, του tendonitis, του αγκώνα αντισφαίρισης, του πελματικού fasciitis, του πόνου λαιμών και των πονοκέφαλων. Σε κοντό οποιοσδήποτε ζημία ή εκφυλιστικός όρος ότι το σώμα είναι σε θέση να θεραπευθεί, μπορεί ενδεχομένως να ενισχυθεί με τη θεραπεία λέιζερ.

 

Υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός ερευνητικών εργασιών που δημοσιεύονται τα τελευταία 7 χρόνια που καταδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της θεραπείας λέιζερ για το κτύπημα, την ασθένεια του Alzheimer, την ασθένεια Parkinsons και τον τραυματικό τραυματισμό εγκεφάλου. Οι μεγαλύτερες μελέτες απαιτούνται για να επιβεβαιώσουν αυτά τα θετικά αποτελέσματα.

 

Πόσο συχνά και πόσο καιρό;

Ο αριθμός και η συχνότητα των επεξεργασιών εξαρτώνται από τον όρο που αντιμετωπίζεται και πόσο καιρό ο όρος είναι παρών. Ένα μακροπρόθεσμο (ιστορία 10yr) αρθριτικό γόνατο μπορεί να πάρει 12-14 επεξεργασίες προτού να επιτευχθούν η μακροπρόθεσμη ανακούφιση πόνου και η κανονική μετακίνηση. Ένα rotator δάκρυ μανσετών στον ώμο παίρνει περίπου 6-8 επεξεργασίες. Το πελματικό fasciitis (πόνος στο τακούνι και το πέλμα του ποδιού) κανονικά παίρνει 3-5 επεξεργασίες. Αυτοί είναι ακριβώς ένας τραχύς οδηγός και θα διαφέρουν από το πρόσωπο στο πρόσωπο αλλά επεξηγούν τη δυνατότητα του λέιζερ για να ενισχύσουν σημαντικά τη θεραπεύοντας διαδικασία του σώματός σας.

 

Ποιες είναι οι παρενέργειες;

Όπως με όλες τις επεξεργασίες υπάρχουν παρενέργειες αλλά τα πιθανά αρνητικά αποτελέσματα της θεραπείας λέιζερ υψηλής έντασης από μια θεραπεία είναι ελάχιστα και προσωρινά.

 

Μερικοί ασθενείς, για ένα τρίτο, δοκιμάζουν μια επιδείνωση των συμπτωμάτων τους αμέσως μόλις επεξεργασία, η οποία περνά, κανονικά σε 1-3 ημέρες και περιορίζεται συχνά στο πρώτο ζεύγος των επεξεργασιών. Αυτό είναι επειδή ο θεραπεύοντας μηχανισμός του σώματος περιλαμβάνει μια βραχυπρόθεσμη έκρηξη της ανάφλεξης (οξεία ανάφλεξη). Οι ασθενείς είναι καθησυχασμένοι ότι η ανάφλεξη πρέπει να πραγματοποιηθεί για έναν ιστό που θεραπεύει και ξεσπάστε καταδεικνύει ότι μια θεραπευτική επίδραση πραγματοποιείται.

 

Η θερμότητα προκαλεί την περιοχή που αντιμετωπίζεται για να γίνει αρκετά θερμή. Ο επαγγελματίας κινεί το λέιζερ για να αποτρέψει συνεχώς την ταλαιπωρία. Αυτό δεν είναι κανένας διαφορετικός σε έναν κομμωτή που κινεί το hairdryer για να αποτρέψει συνεχώς την ταλαιπωρία. Οι περισσότεροι ασθενείς απολαμβάνουν το συναίσθημα της ζεστασιάς πέρα από τον τραυματισμό τους.

 

Η ακτίνα λέιζερ μπορεί να είναι καταστρεπτική στα μάτια σας, εάν εξετάζετε άμεσα την ακτίνα. Αυτό είναι επειδή ο φακός στα μάτια μας στρέφει το φως που μπαίνει σε το μάτι στον αμφιβληστροειδή. Εάν κοιτάζουμε επίμονα στο λέιζερ ή ακόμα και τον ήλιο χωρίς προστασία ματιών, η ζημία στον αμφιβληστροειδή και ακόμη και την απώλεια θέας είναι δυνατή. Για το λόγο αυτό, και ο ασθενής, ο επαγγελματίας και οποιοδήποτε άλλοδήποτε πρόσωπο στο δωμάτιο θεραπείας πρέπει να φορέσουν τα συγκεκριμένα γυαλιά ή τα προστατευτικά δίοπτρα προστασίας ματιών ενώ το λέιζερ είναι σε λειτουργία.

Βαθιά θεραπεία λέιζερ ιστού για τον εξοπλισμό θεραπείας λέιζερ πόνου στην πλάτη/υψηλής έντασης

Σύστημα λέιζερ διόδων PETLAS
Όνομα λέιζερ PETLAS
Τύπος λέιζερ Λέιζερ διόδων GaAlAs
Μήκος κύματος 980nm
Μέγιστη δύναμη 20W/30W
Τρόπος λειτουργίας Το CW, ενιαίο ή επαναλαμβάνει το σφυγμό
Διάρκεια σφυγμού 10us- 3s
Επαναληπτικό ποσοστό 0.2Hz- 50KHz
Πειραματική ακτίνα Κόκκινο λέιζερ διόδων 650nm, δύναμη<5mw>
Τρόπος ελέγχου Αληθινή οθόνη αφής χρώματος
Σύστημα μετάδοσης Ιατρικές ίνες 400nm με το συνδετήρα SMA905
Διαστάσεις 305 (W) *270 (Λ) *145 (Χ) ΧΙΛ.
Βάρος 3Kg

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Karen

Τηλ.:: 86-27-59706608

Φαξ: 86-27-59706608

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Κατηγορία IV θεραπεία λέιζερ

Βαθιά μηχανή θεραπείας λέιζερ ιστού υψηλής δύναμης για τη διαχείριση πόνου αρθρίτιδας

Μηχανή ανακούφισης πόνου λέιζερ για τον πόνο ποδιών/τον πόνο ώμων, μηχανή θεραπείας μυών

810nm/συσκευή ανακούφισης πόνου λέιζερ διόδων 980nm GaAlAs για τον πόνο λαιμών/τον πόνο νεύρων

Endovenous θεραπεία λέιζερ

Φορητή 1470nm/1940nm Endovenous λέιζερ θεραπείας EVLT θεραπεία λέιζερ φλεβών χειρουργικών επεμβάσεων μεγαλύτερη Saphenous

Αφαίρεση φλεβών αραχνών ποδιών λέιζερ, επεξεργασία φλεβών λέιζερ με την οθόνη αφής

Κιρσώδεις φλέβες επεξεργασίας λέιζερ CHERYLAS Evlt για τη Endovenous αφαήρεση

Endovenous θεραπεία λέιζερ κιρσωδών φλεβών/μήκος κύματος θεραπείας/αφαήρεσης 980nm

οι εξοπλισμοί λέιζερ κτηνιατρικής

Κτηνιατρική χειρουργική μηχανή 15 W θεραπείας λέιζερ για το μήκος κύματος ζωικής προσοχής 810nm 980nm

Κτηνιατρική μηχανή θεραπείας λέιζερ διόδων για τα ζώα, θεραπεία λέιζερ για τα κατοικίδια ζώα

Κυνοειδής εξοπλισμός αποκατάστασης λέιζερ 15 W, θεραπεία λέιζερ για την αρθρίτιδα στα σκυλιά

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy | Κίνα Εξοπλισμός επεξεργασίας λέιζερ προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2022 lasertreatmentmachine.com. All Rights Reserved. Developed by ECER