Co. τεχνολογίας λέιζερ Dimed Wuhan, ΕΠΕ

Dimedlaser - κατασκευή Proffessional των ιατρικών λέιζερ

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚαρφί μύκητας λέιζερ μηχάνημα

Επεξεργασία ακροχορδώνων μηχανών λέιζερ μυκήτων καρφιών ακτινοβολίας χωρίς ενεργό πόνο

Επεξεργασία ακροχορδώνων μηχανών λέιζερ μυκήτων καρφιών ακτινοβολίας χωρίς ενεργό πόνο

Irradiation Nail Fungus Laser Machine Warts Treatment Without Operative Pain

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα, wuhan
Μάρκα: Dimed laser
Πιστοποίηση: CE0086
Αριθμό μοντέλου: Berylas 15J

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση πελεκάνων
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 20units το μήνα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
εφαρμογή: Επεξεργασία ακροχορδώνων από 810 NM μοντέλο: BERYLAS 15w 910nm
Κατάσταση λειτουργίας: Το CW, ενιαίο ή επαναλαμβάνει το σφυγμό Εγγύηση: δύο χρόνια

 

Επεξεργασία ακροχορδώνων από 810 διόδων NM ακτινοβολίας λέιζερ

 

Η ακτίνα λέιζερ προετοιμάστηκε για να ακτινοβολήσει την περιοχή του ακροχορδώνα σύμφωνα με τη δύναμη που απαιτήθηκαν, τη διάρκεια σφυγμού, και τα διαστήματα. Η μονάδα λέιζερ διόδων 810 + 20 NM χρησιμοποιήθηκε με τρόπο σφυγμού, 200 ποσοστό διάρκειας σφυγμού κας 200 επανάληψης κας και. Η ακτίνα λέιζερ εφάρμοσε σε επαφή τις κυκλικές είτε ακτινωτές μεθόδους μεθόδου είτε.

 

1. Η κυκλική μέθοδος χρησιμοποιήθηκε εάν ο ακροχορδώνας είναι μεγάλος (μεγαλύτερος από 0.5cm). _ διάμετρος ότι ΑΥΤΌΣ ανάγκη να βάζω ο ακτίνα λέιζερ ο άκρη ακροχορδώνας μέχρι ο αποχρωματισμός έπειτα αλλάζω ο περιοχή ακτίνα λέιζερ κοντινός περιοχή ο άκρη μέχρι όλος ο άκρη είμαι ζεματίζω και γίνομαι όπως ένας άσπρος δαχτυλίδι γύρω από ο ακροχορδώνας με διαφορά μορφή και μέγεθος (που χρειάζομαι φορολογώ από είτε curette ή ψαλίδι να αφαιρώ ο ακροχορδώνας από ο δέρμα). Κατόπιν η ακτινοβολία στην περιοχή γύρω από τον ακροχορδώνα γίνεται για να σκοτώσει τον ιό εάν παρούσα γύρω από τον ακροχορδώνα και να αποτρέψει την επανάληψη του τραύματος μετά από αυτό.

 

2. Η ακτινωτή μέθοδος χρησιμοποιήθηκε για το μικρό ακροχορδώνα (λιγότερο από 0,5 εκατ. στη διάμετρο), η ακτίνα διόδων υπόβαλλε το κέντρο του ακροχορδώνα κατόπιν ακτινοβόλησε το κέντρο ακροχορδώνων από τη δύναμη που απαιτήθηκε για να θεραπεύσει τον ασθενή μέχρης ότου ο ακροχορδώνας έγινε ζεματίζοντας από το κέντρο σε περιφερειακό. Κατόπιν ο ακροχορδώνας αφαιρέθηκε εύκολα από τη μικρή πίεση (από τον υπεφημέριο) και καμία αιμορραγία δεν εμφανίστηκε. Η ακτίνα λέιζερ ίσχυσε για την περιοχή περίπου 5 χιλ. ευρεία πέρα από την ορατή άκρη του ακροχορδώνα, επειδή το ανθρώπινο papilloma, ιός έχει καταδειχθεί στην προφανώς κανονική επιδερμίδα που περιβάλλει τους προερχόμενους από ιό ακροχορδώνες.

 

Η χαμηλότερη δύναμη (9 W) χρησιμοποιήθηκε στο πρόσωπο, το μικρό τραύμα, και το παιδί. Ο μέσης ησχύος (12 W) χρησιμοποιήθηκε στο μικρό τραύμα ακροτήτων, ενήλικος, ενώ η υψηλή δύναμη (15 W) χρησιμοποιήθηκε στις ακρότητες, μεγάλος, ενήλικες.

 

Οι ασθενείς είδαν στη επόμενη μέρα ψάχνοντας τις πρόωρες post-operative περιπλοκές και ακολουθήθηκαν έπειτα περίπου σε διαστήματα 2 εβδομάδων για 6 εβδομάδες. Οι ασθενείς κλήθηκαν να έρθουν 3 μήνες μετά από τη λειτουργία. Η πλήρης θεραπεία εξετάστηκε.

Όταν ο ακροχορδώνας που ξεριζώνεται εντελώς, αυτό όχι η επανάληψη με την αποκατάσταση των κανονικών σημαδιών δερμάτων επιτεύχθηκε. Οποιεσδήποτε σχετικές περιπλοκές όπως τη μόλυνση, τον εκφοβισμό, το hyperpigmentation, το hypopigmentation ή οποιαδήποτε άλλαδήποτε δευτερογενή συμπτώματα ψάχτηκαν. Μετά από να περάσει της ακτίνας λέιζερ στα τραύματα ακροχορδώνων, η πλήρης εκκαθάριση του τραύματος παρατηρήθηκε, καμία επανάληψη του τραύματος μετά από την πλήρη θεραπεία. Η θεραπεία εμφανίζεται συνήθως από το σχηματισμό ιστού κοκκιοποίησης. Αυτό διάρκεσε μεταξύ 2-6 εβδομάδες ανάλογα με το μέγεθος του τραύματος. Κανένας εκφοβισμός στις αντιμετωπισμένες περιοχές δεν ήταν προφανής. Ο πόνος ήταν πεπειραμένος μετά από την επεξεργασία λέιζερ κατά περίπου τη διάρκεια 1 εβδομάδας. _αυτός είμαι ήπιος ότι όχι παρεμ:βαίνω με ο υπομονετικός δραστηριότητα και όχι απαιτώ φάρμακο καμία μετα ενεργός μόλυνση δεν ήταν βλέπω?.

 

Το σημάδι έχει τονιστεί επάνω σε προηγούμενη χρησιμοποίηση μελετών διαφορετικούς άλλους τύπους λέιζερ, αλλά σε αυτήν την μελέτη κανένας εκφοβισμός δεν έχει δει τη χρησιμοποίηση του λέιζερ διόδων. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο μήκος κύματος του λέιζερ διόδων, και στη σειρά τη διαφορά σε βάθος διείσδυσης. Παρά το γεγονός ότι ο μετα ενεργός πόνος αναφέρθηκε σοι περισσότεροι από τους ασθενείς, αυτό πηγαίνει σε συμφωνία με πολλές εργασίες (McBurney, 1984) χρησιμοποίησε άλλους τύπους λέιζερ. Δεν υπήρξε καμία μόλυνση αυτό οφειλόταν πιθανώς στη δράση μόνος-αποστείρωσης της ακτίνας λέιζερ.

Αυτή η μελέτη επιβεβαιώνει ότι η δυνατότητα του λέιζερ διόδων να ξεριζωθούν οι ανθεκτικοί δερματικοί προερχόμενοι από ιό ακροχορδώνες. Ο μηχανισμός της δράσης του λέιζερ διόδων στο τραύμα ακροχορδώνων οφείλεται στο μήκος κύματός του (810 NM). Αυτό το μήκος κύματος απορροφάται καλά από την αιμογλοβίνη που επιτρέπει την αποτελεσματική, εκλεκτική και ασφαλή επεξεργασία του ιστού.

Η θερμική αλληλεπίδραση ιστού είναι βασισμένη στην απορρόφηση της ακτίνας λέιζερ και το μετασχηματισμό της ενέργειας λέιζερ στη θερμότητα.

η ένταση της ελαφριάς απορρόφησης εξαρτάται από τον τύπο ιστού και το μήκος κύματος, ενέργεια λέιζερ που εφαρμόζεται, και το βάθος διείσδυσης της ακτίνας λέιζερ διόδων στον ιστό είναι 2 – 3 χιλ. αυτό καθιστά το λέιζερ διόδων ιδιαίτερα ελκυστικό για την επεξεργασία των λογικών δομών, όπου η θερμική καταστροφή του περιβάλλοντος ιστού πρέπει να αποφευχθεί εν πάση περιπτώσει. Λόγω μιας χαμηλής συγκεκριμένης απορρόφησης και μιας ιδιαίτερης διασποράς, η πήξη μπορεί μόνο να επιτευχθεί στις χαμηλές και μέσης ησχύος πυκνότητες.

Η εξάτμιση ιστού είναι δυνατή στις πυκνότητες υψηλής δύναμης ή/και από τις εφαρμογές επαφών. Η ζώνη πήξης περιορίζεται σε 0.1-1 χιλ. ανάλογα με την αναλογία πυκνότητας ισχύος/χρόνος έκθεσης.

Χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες παραμέτρους, το εκλεκτικό κλείσιμο των σκαφών που αντιμετωπίζονται είναι δυνατό χωρίς τη θερμική καταστροφή του περιβάλλοντος ιστού (θεραπευτικές οδηγίες 2000).

Το μέγιστο απορρόφησης στην αιμογλοβίνη οδηγεί στην απόθεση του υψηλού ποσού ενέργειας στα σκάφη. Ο περιβάλλων ιστός δεν επηρεάζεται κατά τη διάρκεια της ακτινοβολίας επειδή το φως απορροφάται εντονότερα στο αίμα απ'ό, τι στο δέρμα. Η διακένωση του ιστού που προκαλείται από τη θερμική επίδραση είναι υποχρεωτική για το κλείσιμο των σκαφών. (Θεραπευτικές οδηγίες 2000)

Συμπέρασμα

Η θεραπεία λέιζερ διόδων των απειθών και εκτενών προερχόμενων από ιό ακροχορδώνων πρέπει να θεωρηθεί ως πραγματοποιήσιμη εναλλακτική σε άλλες παραδοσιακότερες τεχνικές. Αυτή η επεξεργασία μπορεί προσφορές που ένα αγαθό οδηγεί στην εξάλειψη των venrucae και των δευτερογενών συμπτωμάτων επανάληψής τους, τον εκφοβισμό και το μετα ενεργό πόνο.

Το διπλό ενιαίο μήκος κύματος Berylas με μέχρι τη δύναμη 30w μπορεί να προσφέρει την καλύτερη επεξεργασία για τους ακροχορδώνες.

 

Επεξεργασία ακροχορδώνων μηχανών λέιζερ μυκήτων καρφιών ακτινοβολίας χωρίς ενεργό πόνο

 

        Λογισμικό ανθρώπων/κτηνιάτρων    
Προδιαγραφή Berylas14CFJ Berylas 4+ Berylas 9F Berylas 10J Berylas 15F/J Berylas 15FJ
Τύπος λέιζερ Δίοδος GaAlAs
Σύστημα λέιζερ Κατηγορία IV
Ταξινόμηση συσκευών Κατηγορία IIb
Μήκος κύματος (NM) 650 (200mv) +7w810+7w980 650 (200mv) +8w810
+8w910+8w980
9w810nm 10w980nm 810 / 980 810 +980
Μέγιστη δύναμη (W) 14 24 9 10 15 30
Μέση δύναμη 14 20 9 10 15 20
Δύναμη CW (ψ) 14 20 9 10 15 20
Ανώτατη δύναμη 660 NM (ψ) 0,2 <0>
Τρόπος εκπομπής Το CW, επαναλαμβάνει το σφυγμό 1Hz- 20KHz, δασμός cycle10%90%
Βαθμός IP προστασίας footswitch (αδιάβροχος): IPX8
Να στοχεύσει την ακτίνα 650nm, δύναμη<5mw>
Έναρξη Διακόπτης δάχτυλων με το ηλεκτρονικό κλειδί πρόσβασης, footswitch (προαιρετικός)
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 100V - 240V ~ σε 2.0A  
Επίδειξη Αληθινή οθόνη αφής χρώματος 7 ίντσες, 600*1024
Διαστάσεις (W Χ Λ Χ Χ) 160 (W) *180 (Λ) *235 (Χ) ΧΙΛ.
Βάρος 2.1kg

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Karen

Τηλ.:: 86-27-59706608

Φαξ: 86-27-59706608

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Κατηγορία IV θεραπεία λέιζερ

Βαθιά μηχανή θεραπείας λέιζερ ιστού υψηλής δύναμης για τη διαχείριση πόνου αρθρίτιδας

Μηχανή ανακούφισης πόνου λέιζερ για τον πόνο ποδιών/τον πόνο ώμων, μηχανή θεραπείας μυών

810nm/συσκευή ανακούφισης πόνου λέιζερ διόδων 980nm GaAlAs για τον πόνο λαιμών/τον πόνο νεύρων

Endovenous θεραπεία λέιζερ

Φορητή 1470nm/1940nm Endovenous λέιζερ θεραπείας EVLT θεραπεία λέιζερ φλεβών χειρουργικών επεμβάσεων μεγαλύτερη Saphenous

Αφαίρεση φλεβών αραχνών ποδιών λέιζερ, επεξεργασία φλεβών λέιζερ με την οθόνη αφής

Κιρσώδεις φλέβες επεξεργασίας λέιζερ CHERYLAS Evlt για τη Endovenous αφαήρεση

Endovenous θεραπεία λέιζερ κιρσωδών φλεβών/μήκος κύματος θεραπείας/αφαήρεσης 980nm

οι εξοπλισμοί λέιζερ κτηνιατρικής

Κτηνιατρική χειρουργική μηχανή 15 W θεραπείας λέιζερ για το μήκος κύματος ζωικής προσοχής 810nm 980nm

Κτηνιατρική μηχανή θεραπείας λέιζερ διόδων για τα ζώα, θεραπεία λέιζερ για τα κατοικίδια ζώα

Κυνοειδής εξοπλισμός αποκατάστασης λέιζερ 15 W, θεραπεία λέιζερ για την αρθρίτιδα στα σκυλιά

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας μηχάνημα μεταχείριση λέιζερ προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2019 lasertreatmentmachine.com. All Rights Reserved.