Co. τεχνολογίας λέιζερ Dimed Wuhan, ΕΠΕ

Dimedlaser - κατασκευή Proffessional των ιατρικών λέιζερ

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταLipolysis λέιζερ μηχανή

Μη της εισβολής Lipolysis λέιζερ Liposculpture μηχανή για τις επίμονες τσέπες αφαίρεσης του λίπους

Μη της εισβολής Lipolysis λέιζερ Liposculpture μηχανή για τις επίμονες τσέπες αφαίρεσης του λίπους

Non Invasive Liposculpture Laser Lipolysis Machine For Removal Stubborn Pockets Of Fat

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα, wuhan
Μάρκα: Dimed laser
Πιστοποίηση: CE0086
Αριθμό μοντέλου: cherylas 1210nm/980nm

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση πελεκάνων
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 20units το μήνα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
εφαρμογή: αφαίρεση των επίμονων τσεπών του λίπους μοντέλο: cherylas 1210nm/980nm
Κατάσταση λειτουργίας: Το CW, ενιαίο ή επαναλαμβάνει το σφυγμό Εγγύηση: δύο χρόνια

 

Μια μη καταπατητική διαδικασία liposculpture για την αφαίρεση των επίμονων τσεπών του λίπους όπως τα saddlebags, οι λαβές αγάπης και τα διπλά πηγούνια

 

Lipolysis λέιζερ, συνήθως γνωστό ως “lipo λέιζερ”, είναι μια μη καταπατητική διαδικασία liposculpture για την αφαίρεση των επίμονων τσεπών του λίπους όπως τα saddlebags, οι λαβές αγάπης και τα διπλά πηγούνια. Μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει τους τομείς παχιού ανθεκτικού στη διατροφή ή της άσκησης με λιγότερες παρενέργειες από τις παραδοσιακές διαδικασίες όπως το liposuction. Η διαδικασία χρησιμοποιεί ένα λέιζερ για αποτελεσματικά “να λειώσει” το ανεπιθύμητο λίπος στο πρόσωπο και το σώμα, και έπειτα είτε επιτρέπει στο σώμα να μεταβολίσει το λειωμένο λίπος είτε χρησιμοποιεί “τη φιλοδοξία”, μια μορφή αναρρόφησης που επιτρέπει στον επαγγελματία για να αφαιρέσει τις μεγαλύτερες ποσότητες λίπους.

Αν και ως επεξεργασία ώρας μεσημεριανού γεύματος, lipolysis λέιζερ είναι ταξινομημένο ως δευτερεύουσα χειρουργική διαδικασία δεδομένου ότι ο χειρούργος θα πρέπει να κάνει μια μικρή τομή και η περιοχή που αντιμετωπίζεται θα είναι με το τοπικό αναισθητικό. Επειδή είστε άγρυπνοι σε όλη τη διαδικασία, υπάρχουν λιγότεροι κίνδυνοι που περιλαμβάνονται απ'ό, τι με το παραδοσιακό liposuction, το οποίο γίνεται συχνά κάτω από το γενικό αναισθητικό. Lipolysis λέιζερ δεν είναι μια επεξεργασία απώλειας βάρους και δεν ταιριάζει στους ανθρώπους που είναι σημαντικά υπέρβαροι, είναι καλύτερο για εκείνους με τις μικρές εντοπισμένες περιοχές του επίμονου λίπους. Τα αποτελέσματα δίνουν αφορμή για μια αρμονικότερη μορφή σωμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς το μωλωπισμό και διόγκωση των επιθετικότερων διαδικασιών.

Πώς η διαδικασία πηγαίνει;

Ο γιατρός ή ο χειρούργος θα κάνει συνήθως τα χειρουργικά σημάδια στις περιοχές που αντιμετωπίζονται για να χρησιμεύσουν ως ένας οδηγός κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Θα εγχθείτε έπειτα με ένα τοπικό αναισθητικό σε ναρκωμένο την περιοχή και θα επιτρέψετε στο γιατρό ή το χειρούργο για να κάνετε μια μικρή τομή μέσω της οποίας να διεισδύσει το υπόλοιπο του αναισθητικού. Αυτή η μικρή τομή θα είναι επίσης το σημείο μέσω του οποίου το λέιζερ (μέσα σε έναν λεπτή σωλήνα ή μια κάννουλα). Μόλις πάρει το αναισθητικό την επίδραση, ο γιατρός θα παρεμβάλει την ίνα λέιζερ και θα αρχίσει την επεξεργασία. Θα είστε άγρυπνοι σε όλη τη διαδικασία αλλά δεν πρέπει να αισθανθείτε τίποτα εκτός από λίγο της πίεσης ή ρυμούλκηση στην περιοχή. Μερικές φορές μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια θερμότητα από το λέιζερ που αισθάνεται όπως το τίναγμα με μια ελαστική ζώνη. Αυτό θα συμβεί μόνο στις περιοχές να μην φθάνει πλήρως το αναισθητικό και ο γιατρός σας μπορεί να σταματήσει τη διαδικασία και να προσθέσει περισσότερο αναισθητικό εάν είναι απαραίτητο. Η επεξεργασία διαρκεί μεταξύ μια έως δύο ώρες ανάλογα με πόσες περιοχές έχετε μεταχειριστεί και το μέγεθος της μεταχείρησης της περιοχής. Ο γιατρός θα κινήσει το λέιζερ γύρω κάτω από το δέρμα, χρησιμοποιώντας τη θερμότητά του για να λειώσει το λίπος στις προβληματικές περιοχές σας. Το λειωμένο λίπος μπορεί είτε να απορροφηθεί έξω με τον ίδιο σχεδόν τρόπο με το liposuction είτε να αφεθεί για να μεταβολιστεί αγοράζει το σώμα σας. Η βοηθημένη αναρρόφηση τεχνική, γνωστή ως φιλοδοξία, επιτρέπει στο γιατρό για να αφαιρέσει περισσότερο λίπος αλλά είναι ελαφρώς πιό της εισβολής.

 

Είναι Ι ένας υποψήφιος για Lipolysis λέιζερ

Καθένας που έχει τις ανεπιθύμητες, επίμονες περιοχές του λίπους μπορεί να είναι υποψήφιος για lipolysis λέιζερ. Ο ιδανικός υποψήφιος πρέπει να είναι σε, ή κοντά, στο υγιές βάρος σωμάτων τους και να έχει τις ρεαλιστικές προσδοκίες αυτού που η επεξεργασία μπορεί να επιτύχει. Οι άνθρωποι που έχουν μια σημαντική ποσότητα του βάρους που χάνει ή είναι παχύσαρκοι δεν είναι κατάλληλοι για αυτήν την επεξεργασία δεδομένου ότι έχει ως σκοπό να περιγράψει και να διαμορφώσει το σώμα παρά να παρασχεθεί η σημαντική απώλεια βάρους. Οι έγκυοι γυναίκες δεν είναι επίσης κατάλληλες για αυτήν την επεξεργασία. Ο καλύτερος τρόπος να ανακαλυφθεί εάν είστε κατάλληλος υποψήφιος για lipolysis λέιζερ είναι να κρατηθούν διαβουλεύσεις με έναν γιατρό ή έναν χειρούργο που είναι πεπειραμένοι στην επεξεργασία.

Ποια είναι τα αποτελέσματα Lipolysis λέιζερ;

Ανάλογα με εάν ο γιατρός χρησιμοποιεί ή όχι επίσης την αναρρόφηση εσείς μπορεί να αναμείνει να χάσει μια πυγμή-ταξινομημένη ποσότητα του λίπους από την αντιμετωπισμένη περιοχή. Θα πάρει το σώμα σας τρεις έως έξι μήνες για να μεταβολίσει φυσικά και να αποβάλει το υγρό λίπος έτσι μπορείτε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα, αν και μπορείτε να παρατηρήσετε μια διαφορά μετά από έναν έως δύο μήνες. Τα αποτελέσματα είναι πιό δραματικά και άμεσα όπου η αναρρόφηση χρησιμοποιείται. Η θερμότητα από το λέιζερ μπορεί επίσης να βοηθήσει να σφίγξει το δέρμα έτσι μπορείτε αμέσως να αισθανθείτε τονισμένοι.

 

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι και οι περιπλοκές με Lipolysis λέιζερ;

Lipolysis λέιζερ είναι μια πολύ ασφαλής επεξεργασία με τους λιγότερους σχετικούς κινδύνους και τις παρενέργειες ότι το χειρουργικό liposuction, εντούτοις, αυτό είναι μια δευτερεύουσα χειρουργική διαδικασία έτσι υπάρχουν μερικοί κίνδυνοι σχετικοί.

Η πιό κοινή παρενέργεια μετά από lipolysis λέιζερ πρήζεται και μωλωπίζει αλλά αυτό είναι προσωρινό και πρέπει να υποχωρήσει μέσα σε μερικές ημέρες. Αυτές οι παρενέργειες είναι συνήθως χειρότερες εάν είχατε αναρρόφηση-βοηθημένο lipolysis λέιζερ.

Υπάρχει επίσης ένας κίνδυνος μόλυνσης σιγουρεύεται έτσι ότι παίρνετε τα αντιβιοτικά που ορίζονται σε σας αγοράζετε το γιατρό σας και αποφεύγετε το οινόπνευμα ταυτόχρονα παίρνοντας τα. Για να μειώσετε τον κίνδυνο οποιωνδήποτε περιπλοκών που εμφανίζονται, τις μετά τη θεραπεία συμβουλές που δίνονται ακολουθήστε σε σας από το γιατρό σας.

Σχετικά λέιζερ για lipolysis

 

Όνομα λέιζερ CHERYLAS
Τύπος λέιζερ Λέιζερ διόδων GaAlAs
Μήκος κύματος 980nm 1210nm
Μέγιστη δύναμη 30w 15W
Τρόπος λειτουργίας Το CW, ενιαίο ή επαναλαμβάνει το σφυγμό
Διάρκεια σφυγμού 50us- 3s
Επαναληπτικό ποσοστό 0.2Hz- 10KHz
Πειραματική ακτίνα Κόκκινο λέιζερ διόδων 650nm, δύναμη<5mw>
Τρόπος ελέγχου Αληθινή οθόνη αφής χρώματος (7 ίντσες, ψήφισμα 600*1024)
Σύστημα μετάδοσης Ιατρικές ίνες με το συνδετήρα SMA905
Διαστάσεις 380 (W) *430 (Λ) *220 (Χ) ΧΙΛ.
Βάρος 11Kg

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Karen

Τηλ.:: 86-27-59706608

Φαξ: 86-27-59706608

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Κατηγορία IV θεραπεία λέιζερ

Βαθιά μηχανή θεραπείας λέιζερ ιστού υψηλής δύναμης για τη διαχείριση πόνου αρθρίτιδας

Μηχανή ανακούφισης πόνου λέιζερ για τον πόνο ποδιών/τον πόνο ώμων, μηχανή θεραπείας μυών

810nm/συσκευή ανακούφισης πόνου λέιζερ διόδων 980nm GaAlAs για τον πόνο λαιμών/τον πόνο νεύρων

Endovenous θεραπεία λέιζερ

Φορητή 1470nm/1940nm Endovenous λέιζερ θεραπείας EVLT θεραπεία λέιζερ φλεβών χειρουργικών επεμβάσεων μεγαλύτερη Saphenous

Αφαίρεση φλεβών αραχνών ποδιών λέιζερ, επεξεργασία φλεβών λέιζερ με την οθόνη αφής

Κιρσώδεις φλέβες επεξεργασίας λέιζερ CHERYLAS Evlt για τη Endovenous αφαήρεση

Endovenous θεραπεία λέιζερ κιρσωδών φλεβών/μήκος κύματος θεραπείας/αφαήρεσης 980nm

οι εξοπλισμοί λέιζερ κτηνιατρικής

Κτηνιατρική χειρουργική μηχανή 15 W θεραπείας λέιζερ για το μήκος κύματος ζωικής προσοχής 810nm 980nm

Κτηνιατρική μηχανή θεραπείας λέιζερ διόδων για τα ζώα, θεραπεία λέιζερ για τα κατοικίδια ζώα

Κυνοειδής εξοπλισμός αποκατάστασης λέιζερ 15 W, θεραπεία λέιζερ για την αρθρίτιδα στα σκυλιά

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας μηχάνημα μεταχείριση λέιζερ προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2020 lasertreatmentmachine.com. All Rights Reserved. Developed by ECER