Co. τεχνολογίας λέιζερ Dimed Wuhan, ΕΠΕ

Dimedlaser - κατασκευή Proffessional των ιατρικών λέιζερ

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΟδοντική μηχανή λέιζερ

Οδοντική μηχανή λέιζερ Dimed ακριβής και αποτελεσματικός τρόπος να εκτελεσθούν οι οδοντικές διαδικασίες

Οδοντική μηχανή λέιζερ Dimed ακριβής και αποτελεσματικός τρόπος να εκτελεσθούν οι οδοντικές διαδικασίες

Dimed Dental Laser Machine Precise And Effective Way To Perform Dental Procedures

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα, wuhan
Μάρκα: Dimed Laser
Πιστοποίηση: CE0086
Αριθμό μοντέλου: Berylas15w 980nm

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση πελεκάνων
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50UNITS ΤΟ ΜΗΝΑ
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
εφαρμογή: Θεραπεία λέιζερ υψηλής έντασης μοντέλο: 15w 980nm
Κατάσταση λειτουργίας: Το CW, επαναλαμβάνει το σφυγμό Βάρος: 2.1kg
Εγγύηση: δύο χρόνια

 

Οδοντιατρική λέιζερ: Ενίσχυση της οδοντικής επεξεργασίας

 

Η οδοντιατρική λέιζερ μπορεί να είναι μια ακριβής και ένας αποτελεσματικός τρόπος να εκτελεσθούν πολλές οδοντικές διαδικασίες. Η δυνατότητα για το να βελτιωθούν οι οδοντικές διαδικασίες στηρίζεται στη δυνατότητα του οδοντιάτρου να ελέγξει την παραγωγή δύναμης και τη διάρκεια της έκθεσης στον ιστό (είτε γόμμα είτε δομή δοντιών), επιτρέποντας την επεξεργασία ενός ιδιαίτερα συγκεκριμένου τομέα της εστίασης χωρίς καταστροφή των περιβαλλόντων ιστών.

Εάν εξετάζεστε κάπως ενός ανήσυχου οδοντικού ασθενή και επιδιώκετε την ακραίες ασφάλεια και την άνεση, να θεωρήσετε τους οδοντιάτρους που έχουν ενσωματώσει τις τεχνικές λέιζερ στις πρακτικές και τις επεξεργασίες τους. Υπολογίζεται ότι 6 τοις εκατό των γενικών οδοντιάτρων είναι κύρια ενός λέιζερ για τις εφαρμογές μαλακός-ιστού, με εκείνο τον αριθμό που αναμένεται για να αυξηθεί με τον καιρό.

Δεδομένου ότι οι εφαρμογές για τα οδοντικά λέιζερ επεκτείνονται, οι μεγαλύτεροι αριθμοί οδοντιάτρων θα χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να παρέχουν στους ασθενείς τη θεραπεία ακρίβειας που μπορεί να ελαχιστοποιήσει το χρόνο πόνου και αποκατάστασης.

Οφέλη

 • Οι διαδικασίες εκτέλεσαν τη χρησιμοποίηση του μαλακού ιστού που τα οδοντικά λέιζερ μπορούν να μην απαιτήσουν τις συρραφές (βελονιές).
 • Ορισμένες διαδικασίες δεν απαιτούν την αναισθησία.
 • Ελαχιστοποιεί την αιμορραγία επειδή οι υψηλής ενέργειας ενισχύσεις ελαφριών ακτίνων να σβολιάσει (πήξη) των εκτεθειμένων αιμοφόρων αγγείων, εμποδίζοντας κατά συνέπεια την απώλεια αίματος.
 • Οι βακτηριακές μολύνσεις ελαχιστοποιούνται επειδή η υψηλής ενέργειας ακτίνα αποστειρώνει την περιοχή που εργάζεται.
 • Η ζημία στον περιβάλλοντα ιστό ελαχιστοποιείται.
 • Οι πληγές θεραπεύουν γρηγορότερα και οι ιστοί μπορούν να αναπαραχθούν.

Σκληρές διαδικασίες ιστού (δόντι)

 • Ανιχνευτής κοιλοτήτων: Τα χαμηλά οδοντικά λέιζερ ιστού έντασης μαλακά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την έγκαιρη ανίχνευση των κοιλοτήτων με την παροχή μιας ανάγνωσης των υποπροϊόντων που παράγονται από την αποσύνθεση δοντιών.
 • Οδοντικές γαρνιτούρες/προετοιμασία δοντιών: Τα σκληρά οδοντικά λέιζερ ιστού μπορούν να εξαλείψουν την ανάγκη για μια τοπική έγχυση αναισθητικού και το παραδοσιακό οδοντικό τρυπάνι στροβίλων. Τα λέιζερ που χρησιμοποιούνται στις οδοντικές γεμίζοντας διαδικασίες είναι σε θέση τα βακτηρίδια που βρίσκονται σε μια κοιλότητα, οδηγώντας ενδεχομένως στις βελτιωμένες μακροπρόθεσμες αποκαταστάσεις δοντιών. Εντούτοις, τα οδοντικά λέιζερ δεν είναι κατάλληλα για την αντικατάσταση των γαρνιτουρών, onlays ή των κορωνών αμαλγαμάτων.
 • Ευαισθησία δοντιών: Τα οδοντικά λέιζερ μπορούν να χρησιμοποιηθούν tubules σφραγίδων (που βρίσκονται στη ρίζα του δοντιού) που είναι αρμόδια για την καυτή και κρύα ευαισθησία δοντιών.

Μαλακές διαδικασίες ιστού (γόμμα)

 • Κορώνα που μακραίνει: Τα οδοντικά λέιζερ μπορούν να αναδιαμορφώσουν τον ιστό γόμμας (μαλακό λέιζερ ιστού) και το κόκκαλο (σκληρό λέιζερ ιστού) για να εκθέσουν την υγιέστερη δομή δοντιών. Αναφερόμενη ως να μακρύνει κορωνών, τέτοια αναδιαμόρφωση αποτελεί την ισχυρότερη βάση για την τοποθέτηση των αποκαταστάσεων.
 • Gummy χαμόγελο: Τα οδοντικά λέιζερ μπορούν να αναδιαμορφώσουν τον ιστό γόμμας για να εκθέσουν την υγιή δομή δοντιών και να βελτιώσουν την εμφάνιση ενός gummy χαμόγελου.
 • Σύνδεση μυών (Frenula): Ένα frenectomy λέιζερ είναι μια ιδανική επιλογή επεξεργασίας για τα παιδιά που είναι γλώσσα που δένονται (περιορισμένο ή σφιχτό frenulum) και μωρά ανίκανα στο στήθος - τροφή επαρκώς λόγω της περιορισμένης μετακίνησης γλωσσών. Ένα frenectomy λέιζερ μπορεί επίσης να βοηθήσει να αποβάλει τα λεκτικά εμπόδια.
 • Μαλακές πτυχές ιστού (Epulis): Τα οδοντικά λέιζερ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανώδυνη και συρ:ράπτω-ελεύθερη αφαίρεση των μαλακών πτυχών ιστού που προκαλούνται συχνά με την άρρωστος-εγκατάσταση των οδοντοστοιχιών.

Άλλες εφαρμογές

 • Βλέποντας ιστοί δοντιών και γόμμας: Η οπτική τομογραφία συνοχής είναι ένας ασφαλέστερος τρόπος να δει το εσωτερικές δόντι και οι γόμμες σε πραγματικό - χρόνος.
 • Καλοήθεις όγκοι: Τα οδοντικά λέιζερ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανώδυνη και συρ:ράπτω-ελεύθερη αφαίρεση των καλοήθων όγκων από τις γόμμες, τον ουρανίσκο, τις πλευρές των μάγουλων και τα χείλια.
 • Κρύες πληγές: Τα χαμηλά οδοντικά λέιζερ έντασης μειώνουν τον πόνο που συνδέεται με τις κρύες πληγές και ελαχιστοποιούν το θεραπεύοντας χρόνο.
 • Αναγέννηση νεύρων: Το Photobiomodulation μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναπαραγάγει τα χαλασμένα νεύρα, τα αιμοφόρα αγγεία και τα σημάδια.
 • Ασφυξία ύπνου: Σε περιπτώσεις όπου η ασφυξία ύπνου είναι ένα αποτέλεσμα overgrowth ιστού στις περιοχές του λαιμού (που εμφανίζεται μερικές φορές με την ηλικία), μια βοηθημένου λέιζερ uvuloplasty ή βοηθημένη λέιζερ διαδικασία του (LAUP) uvula palatoplasty μπορεί να εκτελεσθεί για να αναδιαμορφώσει το λαιμό και να ανακουφίσει τα συσχετίζοντας προβλήματα αναπνοής που συνδέονται με τη ασφυξία ύπνου.
 • Δόντια που λευκαίνουν: Τα χαμηλά οδοντικά λέιζερ ιστού έντασης μαλακά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιταχύνουν τη διαδικασία λεύκανσης που συνδέεται με τη λεύκανση δοντιών.
 • Temporomandibular κοινή επεξεργασία: Τα οδοντικά λέιζερ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μειώσουν γρήγορα τον πόνο και την ανάφλεξη της temporomandibular ένωσης σαγονιών.

Τα λέιζερ αντιπροσωπεύουν μια καινοτόμο και ακριβέστερη τεχνολογία για τις συγκεκριμένες σκληρές και μαλακές εφαρμογές ιστού. Εάν επιλέγετε έναν οδοντίατρο λέιζερ, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι αισθάνεστε πιό άνετοι και λιγότερη ανησυχία κατά τη διάρκεια των επεξεργασιών σας.

Το μέλλον των οδοντικών λέιζερ

Οι οδοντικές διαδικασίες μπορούν σύντομα να εκτελεσθούν πιό γρήγορα, αποτελεσματικότερα και πιό άνετα χάρι στην αυξανόμενη δημοτικότητα της οδοντιατρικής λέιζερ. Η τεχνολογία λέιζερ (ελαφριά ενίσχυση από την υποκινημένη εκπομπή της ακτινοβολίας) έχει χρησιμοποιηθεί στους διάφορους τύπους ιατρικών διαδικασιών για χρόνια. Ένας αυξανόμενος αριθμός οδοντικών γραφείων σε όλο τον κόσμο θα χρησιμοποιήσει τα οδοντικά λέιζερ δεδομένου ότι η τεχνολογία συνεχίζει να βελτιώνεται και οι μειώσεις δαπανών της.

Οι οδοντίατροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα οδοντικά λέιζερ κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού οδοντικού καθαρισμού για να αφαιρέσουν τον τάρταρο και δεδομένου ότι μια αντικατάσταση για την παραδοσιακή διαδικασία πλανίσματος ρίζας, που εκτελείται αυτήν την περίοδο χρησιμοποιώντας ένα χειρουργικό όργανο κάλεσε ένα curette που μπορεί να βλάψει τον περιβάλλοντα ιστό. Τελικά, τα οδοντικά λέιζερ θα μπορούσαν να το καταστήσουν πιθανό για τους οδοντιάτρους να έχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε μέρος ενός δοντιού, που αντικαθιστά την ανάγκη για το παραδοσιακό οδοντικό τρυπάνι. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να ανακουφίσει το φόβο και την ανησυχία που πολλοί άνθρωποι δοκιμάζουν πότε πηγαίνουν στον οδοντίατρο.

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Karen

Τηλ.:: 86-27-59706608

Φαξ: 86-27-59706608

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Κατηγορία IV θεραπεία λέιζερ

Βαθιά μηχανή θεραπείας λέιζερ ιστού υψηλής δύναμης για τη διαχείριση πόνου αρθρίτιδας

Μηχανή ανακούφισης πόνου λέιζερ για τον πόνο ποδιών/τον πόνο ώμων, μηχανή θεραπείας μυών

810nm/συσκευή ανακούφισης πόνου λέιζερ διόδων 980nm GaAlAs για τον πόνο λαιμών/τον πόνο νεύρων

Endovenous θεραπεία λέιζερ

Φορητή 1470nm/1940nm Endovenous λέιζερ θεραπείας EVLT θεραπεία λέιζερ φλεβών χειρουργικών επεμβάσεων μεγαλύτερη Saphenous

Αφαίρεση φλεβών αραχνών ποδιών λέιζερ, επεξεργασία φλεβών λέιζερ με την οθόνη αφής

Κιρσώδεις φλέβες επεξεργασίας λέιζερ CHERYLAS Evlt για τη Endovenous αφαήρεση

Endovenous θεραπεία λέιζερ κιρσωδών φλεβών/μήκος κύματος θεραπείας/αφαήρεσης 980nm

οι εξοπλισμοί λέιζερ κτηνιατρικής

Κτηνιατρική χειρουργική μηχανή 15 W θεραπείας λέιζερ για το μήκος κύματος ζωικής προσοχής 810nm 980nm

Κτηνιατρική μηχανή θεραπείας λέιζερ διόδων για τα ζώα, θεραπεία λέιζερ για τα κατοικίδια ζώα

Κυνοειδής εξοπλισμός αποκατάστασης λέιζερ 15 W, θεραπεία λέιζερ για την αρθρίτιδα στα σκυλιά

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας μηχάνημα μεταχείριση λέιζερ προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2020 lasertreatmentmachine.com. All Rights Reserved. Developed by ECER