Co. τεχνολογίας λέιζερ Dimed Wuhan, ΕΠΕ

Dimedlaser - κατασκευή Proffessional των ιατρικών λέιζερ

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜηχανή αφαίρεσης φλεβών αραχνών

Χέρι - κρατημένη αραχνών φλεβών αφαίρεσης εξουσιοδότηση Handpiece συσκευών διευθετήσιμη δύο έτη

Χέρι - κρατημένη αραχνών φλεβών αφαίρεσης εξουσιοδότηση Handpiece συσκευών διευθετήσιμη δύο έτη

Hand Held Spider Vein Removal Device Ajustable Handpiece Warranty Two Years

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα, wuhan
Μάρκα: Dimed Laser
Πιστοποίηση: CE0086
Αριθμό μοντέλου: Berylas8FJ

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση πελεκάνων
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50UNITS ΤΟ ΜΗΝΑ
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
εφαρμογή: Θεραπεία λέιζερ υψηλής έντασης μοντέλο: 8watts 810nm/980nm
Κατάσταση λειτουργίας: Το CW, επαναλαμβάνει το σφυγμό Βάρος: 2.1kg
Εγγύηση: δύο χρόνια

 

Χρήση Berylas για να μεταχειριστεί τις φλέβες αραχνών

Προδιαγραφές Berylas

Τύπος λέιζερ Λέιζερ διόδων GaAlAs
Μήκος κύματος 810nm 940nm 810nm/980nm 1064nm

810nm+980nm/

810nm+910nm

650nm+810nm+980nm
Μέγιστη δύναμη 9watts 15watts 15watts 10watts 15watts+15watts 200mw+7watts+7watts
Τρόπος λειτουργίας Το CW, ενιαίο ή επαναλαμβάνει το σφυγμό
Διάρκεια σφυγμού 10us- 3s
Επαναληπτικό ποσοστό 0.2Hz- 50KHz
Πειραματική ακτίνα Κόκκινο λέιζερ διόδων 650nm, δύναμη<5mw>
Τρόπος ελέγχου Αληθινή οθόνη αφής χρώματος (7 ίντσες, ψήφισμα 600*1024)
Σύστημα μετάδοσης Ιατρικές ίνες με το συνδετήρα SMA905
Διαστάσεις 160 (W) *180 (Λ) *235 (Χ) ΧΙΛ.
Βάρος 2.1Kg

 

Αυτό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της θεραπείας λέιζερ;

Η επεξεργασία φλεβών λέιζερ διαρκεί μια λιγότερο από ώρα και εκτελείται στο γραφείο ή την κλινική ενός γιατρού. Η διαδικασία χρησιμοποιεί μια ακτίνα του φωτός για να στοχεύσει στη φλέβα αραχνών χωρίς καταστροφή του κοντινού ιστού. Το λέιζερ θερμαίνει και καταστρέφει τη φλέβα αραχνών και εξαφανίζεται για μία περίοδο τεσσάρων έως έξι εβδομάδων.

Ποιος τύπος λέιζερ χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί τις φλέβες αραχνών;

Το πιό κοινό λέιζερ που χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί τις φλέβες αραχνών είναι το σύστημα λέιζερ BERYLAS. Είναι μια φορητή συσκευή και έχει επίσης μια δροσίζοντας άκρη για να ελαχιστοποιήσει την ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Πώς το λέιζερ λειτουργεί;

Το λέιζερ διαπερνά το δέρμα στο επιφανειακό αιμοφόρο αγγείο. Η θερμότητα που παράγεται από το λέιζερ πήζει το αίμα μέσα στη φλέβα αραχνών, προκαλώντας το στην κατάρρευση και τη σφραγίδα. Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, η φλέβα αραχνών θα εξαφανιστεί και όλο το αίμα θα αφαιρεθεί από τα σαρώνοντας κύτταρα του σώματος. Οι νεώτερες επεξεργασίες λέιζερ επιτρέπουν την παράδοση μιας ακριβούς δόσης της ενέργειας σε κάθε αιμοφόρο αγγείο χωρίς πληγή οποιωνδήποτε κοντινών δομών.

Είναι η θεραπεία λέιζερ επίπονη;

Ένα τοπικό αναισθητικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ναρκωμένο την περιοχή. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, εντούτοις, μπορείτε να αισθανθείτε μια μικρή τσούζοντας αίσθηση ως πυρκαγιές λέιζερ. Τα περισσότερα τρέχοντα λέιζερ ημέρας έχουν ένα σύστημα ψύξης που αποτρέπει την άκρη του λέιζερ από να πάρει πάρα πολύ καυτό και με συνέπεια τα εγκαύματα ή τη ζημία στην περιοχή.

Ποιες προετοιμασίες θα έπρεπε να πάρω πριν από την επεξεργασία;

Δεν υπάρχει καμία σημαντική προετοιμασία που απαιτείται πριν από την επεξεργασία λέιζερ, αλλά θα θελήσετε να αποφύγετε την έκθεση, τη aspirin, το οινόπνευμα και το κάπνισμα ήλιων για τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν από τη διαδικασία.

Όσον αφορά στην ημέρα της επεξεργασίας, αποφύγετε όλα τις κρέμες, τα λοσιόν και τα moisturizers στην περιοχή που πρόκειται να αντιμετωπιστεί. Επίσης, φορέστε τον άνετο ιματισμό που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στο μέλος του σώματος που αντιμετωπίζεται.

Πώς ξέρω εάν είμαι υποψήφιος για την επεξεργασία φλεβών λέιζερ;

Όλα τα άτομα αξιολογούνται πριν από τη θεραπεία λέιζερ. Οι φλέβες αραχνών δεν προκαλούν τα συμπτώματα και είναι μιας καλλυντικής ανησυχίας μόνο. Για εκείνους που έχουν τα συμπτώματα, η περαιτέρω έρευνα γίνεται για να εξασφαλίσει ότι δεν έχουν τις κιρσώδεις φλέβες. Η θεραπεία λέιζερ είναι αποτελεσματικότερη για τις πολύ μικρές φλέβες αραχνών και μην χρησιμοποιημένος για να μεταχειριστεί τις μεγάλες κιρσώδεις φλέβες.

Ποιος είναι ο χρόνος μεταξύ των επεξεργασιών;

Γενικά συνιστάται οι επεξεργασίες να χωρίζονται κατά διαστήματα τέσσερις έως έξι εβδομάδες χώρια. Εάν οι νέες φλέβες εμφανίζονται, οι πρόσθετες επεξεργασίες απαιτούνται για τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Τι είναι παρενέργειες της θεραπείας λέιζερ;

Το δέρμα επάνω από τις φλέβες θα έχει μια κοκκινωπή, εμφάνιση γάτα-γρατσουνιών. Αυτό εξαφανίζεται γενικά κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ημερών.

Τι είναι πιθανές περιπλοκές της θεραπείας λέιζερ;

Οι κίνδυνοι που συνδέονται με τη θεραπεία φλεβών λέιζερ είναι ελάχιστοι. Τα μάτια σας θα προστατευθούν κατά τη διάρκεια των επεξεργασιών. Οι περισσότερες εγκαταστάσεις χρησιμοποιούν τα συστήματα ψύξης κατάστασης προόδου, κατά συνέπεια οι επεξεργασίες είναι χαμηλού κινδύνου και σχετικά πόνος-ελεύθερες.

Πόσες επεξεργασίες απαιτούνται;

Ανάλογα με το μέγεθος και τον αριθμό φλεβών, δύο έως έξι επεξεργασίες θα απαιτηθούν. Οι επεξεργασίες γίνονται συνήθως 4-6 εβδομάδες χώρια. Εκείνοι με μια τάση προς τα αγγειακά προβλήματα θα απαιτήσουν πιθανότατα τις πρόσθετες επεξεργασίες.

Οι φλέβες αραχνών μου θα επιστρέψουν;

Δεν υπάρχει καμία θεραπεία για τις φλέβες αραχνών. Αν και η επεξεργασία δεν αποτρέπει την ανάπτυξη των νέων φλεβών αραχνών, η αφαίρεση των υπαρχουσών φλεβών μπορεί εντυπωσιακά να βελτιώσει την εμφάνιση της επηρεασθείσας περιοχής, που παρέχει ένα πιό νεανικό, υγιές βλέμμα και ένα ομαλό σχέδιο χρώματος στο δέρμα. Οι φλέβες αραχνών μπορούν να είναι επαναλαμβανόμενες και έτσι, περισσότερες επεξεργασίες θα απαιτηθούν στο μέλλον.

Μετά από την αφαίρεση φλεβών αραχνών λέιζερ

Τι μπορώ να αναμείνω μετά από τη θεραπεία λέιζερ;

Σύντομα μετά από τη διαδικασία, μπορείτε να αισθανθείτε μια μικρή πρόσκρουση στο δέρμα πρέπει να εξαφανιστεί ώρες μετά από την επεξεργασία. Η περιοχή μπορεί επίσης να εμφανιστεί ελαφρώς πιό κόκκινη και μπορεί περιστασιακά να μωλωπιστεί.

Υπάρχουν οποιεσδήποτε προφυλάξεις μετά από τη θεραπεία λέιζερ;

Μετά από τη θεραπεία λέιζερ, έντονα συνιστάται το ένα να κρατά μακρυά από τον ήλιο. Η θεραπεία μπορεί να διευκολυνθεί με τη φθορά της μάνικας υποστήριξης. Ο πόνος είναι ελάχιστος και κάποιος μπορεί να πάρει οποιους δήποτε πέρα από τα αντίθετα φάρμακα πόνου. Μετά από την επεξεργασία, δεν υπάρχει κανένας χρόνος διακοπής. Μπορείτε να επαναλάβετε τις όλες κανονικές δραστηριότητές σας αμέσως κατόπιν.

Πότε μπορείτε να πάτε πίσω να εργαστείτε μετά από τη θεραπεία λέιζερ;

Οι ασθενείς ενθαρρύνονται για να επαναλάβουν όλες τις κανονικές δραστηριότητες αμέσως. Τα τελικά αποτελέσματα μπορούν να μην είναι προφανή για αρκετούς μήνες. Οι περισσότεροι ασθενείς ικανοποιούν από τα αποτελέσματα σε έναν πολύ λίγος χρόνο.

Πόσο καιρό παίρνει για να δει τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα της επεξεργασίας λέιζερ για τις φλέβες αραχνών δεν είναι άμεσα. Η πλειοψηφία των φλεβών αραχνών θα εξαφανιστεί μέσα σε δύο έως τέσσερις εβδομάδες, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να πάρει περισσότερο για να δει τα καλά αποτελέσματα. Μετά από τη θεραπεία λέιζερ, τα σκάφη κάτω από το δέρμα θα αλλάξουν βαθμιαία από ένα σκούρο μπλε έως ανοικτό κόκκινο χρώμα, έπειτα τελικά εξαφανιμένος σε δύο έως έξι εβδομάδες.

Οι περισσότεροι ασθενείς παρουσιάζουν έναν υψηλό βαθμό της ικανοποίησης με τη διαδικασία και της ανακούφισης πια να πρέπει να κρυφτούν οι unsightly φλέβες. Οι αντιμετωπισμένες περιοχές είναι καταφανώς σαφέστερες και στις περισσότερες περιπτώσεις το δέρμα συνεχίζει να βελτιώνεται με κάθε διαδοχική επεξεργασία.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Karen

Τηλ.:: 86-27-59706608

Φαξ: 86-27-59706608

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Κατηγορία IV θεραπεία λέιζερ

Βαθιά μηχανή θεραπείας λέιζερ ιστού υψηλής δύναμης για τη διαχείριση πόνου αρθρίτιδας

Μηχανή ανακούφισης πόνου λέιζερ για τον πόνο ποδιών/τον πόνο ώμων, μηχανή θεραπείας μυών

810nm/συσκευή ανακούφισης πόνου λέιζερ διόδων 980nm GaAlAs για τον πόνο λαιμών/τον πόνο νεύρων

Endovenous θεραπεία λέιζερ

Φορητή 1470nm/1940nm Endovenous λέιζερ θεραπείας EVLT θεραπεία λέιζερ φλεβών χειρουργικών επεμβάσεων μεγαλύτερη Saphenous

Αφαίρεση φλεβών αραχνών ποδιών λέιζερ, επεξεργασία φλεβών λέιζερ με την οθόνη αφής

Κιρσώδεις φλέβες επεξεργασίας λέιζερ CHERYLAS Evlt για τη Endovenous αφαήρεση

Endovenous θεραπεία λέιζερ κιρσωδών φλεβών/μήκος κύματος θεραπείας/αφαήρεσης 980nm

οι εξοπλισμοί λέιζερ κτηνιατρικής

Κτηνιατρική χειρουργική μηχανή 15 W θεραπείας λέιζερ για το μήκος κύματος ζωικής προσοχής 810nm 980nm

Κτηνιατρική μηχανή θεραπείας λέιζερ διόδων για τα ζώα, θεραπεία λέιζερ για τα κατοικίδια ζώα

Κυνοειδής εξοπλισμός αποκατάστασης λέιζερ 15 W, θεραπεία λέιζερ για την αρθρίτιδα στα σκυλιά

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας μηχάνημα μεταχείριση λέιζερ προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2020 lasertreatmentmachine.com. All Rights Reserved. Developed by ECER