Co. τεχνολογίας λέιζερ Dimed Wuhan, ΕΠΕ

Dimedlaser - κατασκευή Proffessional των ιατρικών λέιζερ

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταεξοπλισμός θεραπείας λέιζερ υψηλής έντασης

Φορητός εξοπλισμός θεραπείας λέιζερ υψηλής έντασης 30 Watt, βαθιά θεραπεία λέιζερ ιστού 980Nm

Φορητός εξοπλισμός θεραπείας λέιζερ υψηλής έντασης 30 Watt, βαθιά θεραπεία λέιζερ ιστού 980Nm

Portable 30 watts High Intensity Laser Therapy Equipment , 980Nm Deep Tissue Laser Treatment

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dimedlaser
Αριθμό μοντέλου: Peralas-ΙΙ

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Τιμή: 2950USD/set
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση ροδών αργιλίου με το κιβώτιο χαρτοκιβωτίων
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50UNITS/MONTH
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα λέιζερ: Θεραπεία λέιζερ υψηλής έντασης Laser Τύπος: Λέιζερ διόδων GaAlAs
μήκος κύματος: 980nm Μέγιστη δύναμη: 30Watts
Κατάσταση λειτουργίας: Το CW, ενιαίο ή επαναλαμβάνει το σφυγμό

 

 

Φορητή θεραπεία λέιζερ υψηλής έντασης 30 Watt, βαθιά θεραπεία λέιζερ ιστού 980nm

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα συστημάτων λέιζερ και κυριώτερα σημεία

Η peralas-ΙΙ σειρά είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα λέιζερ που μπορεί να εκτελέσει τις ανώτερες θεραπείες θεραπείας. Με απλά να μεταστρέψει τους ελέγχους και την αλλαγή των πρωτοκόλλων επεξεργασίας στο εύχρηστο λογισμικό οθονών επαφής, το peralas-ΙΙ σύστημα λέιζερ θα μείνει πολυάσχολο για σας… όλη την ημέρα Αυτή η μεταβλητότητα το κάνει την τέλεια τακτοποίηση για ακριβώς για οποιαδήποτε ιατρική πρακτική, ανεξάρτητα από την πειθαρχία.

Το peralas-ΙΙ σύστημα λέιζερ σειράς είναι εύκολα μεταφερόμενο, για την αβίαστη κίνηση μεταξύ των δωματίων επεξεργασίας, και περιλαμβάνει μια καλά σχεδιασμένη τροχοφόρο περίπτωση ταξιδιού για τη μεταφορά από τη θέση στη θέση.

 

Το peralas-ΙΙ σύστημα λέιζερ είναι το δημοφιλέστερο πρότυπο λέιζερ Dimed. Μεμονωμένα χαρακτηρίζοντας την ευρύτερη σειρά δύναμης λέιζερ 1 έως 30 Watt της θεραπευτικής παραγωγής, προβλέπει τη «εξουσία να επεκταθούν οι επιλογές επεξεργασίας», με συνέπεια τα βέλτιστα επίπεδα δόσης διεξαχθε'ντα. Η παράδοση των βέλτιστων δόσεων της θεραπείας της θεραπευτικής ενέργειας είναι ένα κλειδί στην κλινική επιτυχία και έχει αποδειχθεί για να είναι ένας κύριος ρόλος στην επίτευξη των αξιόπιστων και θετικών θεραπευτικών εκβάσεων. Ενσωματώνοντας μια μεγάλη οθόνη επαφής χρώματος με το εύχρηστο λογισμικό, το peralas-ΙΙ σύστημα λέιζερ θα μείνει πολυάσχολο για σας όλη την ημέρα ανεξάρτητα από τον υπομονετικό όρο ή η επεξεργασία χρειάστηκε τη μεταβλητότητα και η δύναμη του peralas-ΙΙ συστήματος λέιζερ την έχει κάνει το αναζητημένο σύστημα λέιζερ από πολλές ιατρικές πρακτικές. Το peralas-ΙΙ σύστημα λέιζερ είναι μεταφερόμενο, με ένα κυλώντας κάρρο συνήθειας που κινείται μεταξύ των περιοχών επεξεργασίας, και περιλαμβάνει μια καλά σχεδιασμένη τροχοφόρο κινητή περίπτωση ταξιδιού για τη μεταφορά από τη θέση στη θέση.

 

 

ΥΨΗΛΟΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΔΙΌΔΩΝ ΛΈΙΖΕΡ

Οι δίοδοι λέιζερ είναι η καρδιά της μονάδας λέιζερ και έχουν επιλεχτεί για τα υψηλά επίπεδα της ποιότητας, της αποτελεσματικότητας και της αξιοπιστίας. Χαρακτηρίζοντας τη στερεάς κατάστασης τεχνολογία, κατασκευάζονται στη Γερμανία από Dilas, Α.Ε. ένας αναγνωρισμένος παγκόσμιος ηγέτης για την παραγωγή των υψηλότερων διόδων εκτέλεσης. Αυτό εξασφαλίζει ανώτερη λειτουργούσα ζωή με συνέπεια τη μακροπρόθεσμη αποταμίευση στις λειτουργικές δαπάνες. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα μόνος-βαθμολόγησης δεν απαιτεί καμία στερεότυπη συντήρηση που παρέχει την πρόσθετες αποταμίευση και την αξία.

 

ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΔΥΝΑΜΗΣ (WATT)

Τα πολλαπλάσια επίπεδα δύναμης (Watt) είναι διαθέσιμα στα διαφορετικά πρότυπα διαμόρφωσης δύναμης από 1-30 Watt. Αυτοί τροφοδοτούν τα επίπεδα (Watt) μπορούν να παρέχουν σημαντικά περισσότερη ενέργεια από άλλα θεραπευτικά λέιζερ. Τα πρότυπα λέιζερ επιπέδων υψηλότερης δύναμης (Watt) παρέχουν τους γρηγορότερους χρόνους επεξεργασίας και την παράδοση των βέλτιστων θεραπευτικών δόσεων, μια ενισχυμένη δυνατότητα να αντιμετωπιστούν οι δύσκολοι όροι, και οι ενισχυμένες κλινικές εκβάσεις.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Ο ακρογωνιαίος λίθος όλων των διαδικασιών θεραπείας λέιζερ είναι μια οθόνη επαφής που χαρακτηρίζει μια κατάσταση προόδου, πλήρης επιτροπή υψηλής ανάλυσης LCD χρώματος. Η υπερβολικά μεγάλη περιοχή εξέτασης παρέχει μια ομαλή, γρήγορη και αβίαστη εμπειρία αφής, εγγμένος την αξιοπιστία, την αναγνωσιμότητα και την ασφάλεια. Η φωτεινότητα οθόνης μπορεί να προσαρμοστεί και να ρυθμιστεί για κάθε λειτουργικό περιβάλλον.

 

Πώς εργασίες θεραπείας λέιζερ;

Ένας σημαντικός τρόπος με τον οποίο η θεραπεία λέιζερ προσθέτει την ενέργεια είναι μέσω της απορρόφησης φωτονίων από τα μιτοχόνδρια. Τα μιτοχόνδρια είναι σε θέση να απορροφήσουν τη ακτίνα λέιζερ που ενεργοποιεί έπειτα μια σειρά αντιδράσεων να αυξηθεί και να αποθηκευτεί περισσότερη κυψελοειδής ενέργεια υπό μορφή τριφωσφορικού άλατος το (ATP) αδενοσίνης. Με την αύξηση της ενέργειας διαθέσιμης με αυτήν την εύκολα προσιτή μορφή, η ακτίνα λέιζερ είναι σε θέση να υποκινήσει πολύ τη βιολογική λειτουργία των κυττάρων, του ιστού, και των συστημάτων και να αυξήσει ακόμη και τη γενική ζωτικής σημασίας ενέργεια σε όλο το άτομο.

 

Βιολογικά αποτελέσματα:

  • Αντιαναφλεκτικός

Η θεραπεία λέιζερ έχει μια αντι-edemic επίδραση δεδομένου ότι προκαλεί vasodilation, αλλά και επειδή ενεργοποιεί το λεμφατικό σύστημα αποξηράνσεων (πρησμένες αγωγοί περιοχές). Κατά συνέπεια, υπάρχει μια μείωση της διόγκωσης που προκαλείται από το μωλωπισμό ή την ανάφλεξη.

 

  • Αντι-πόνος (αναλγητικό)

Η θεραπεία λέιζερ έχει μια υψηλή ευεργετική επίδραση στα κύτταρα νεύρων που εμποδίζουν τον πόνο που διαβιβάζεται από αυτά τα κύτταρα στον εγκέφαλο και που μειώνει την ευαισθησία νεύρων. Επίσης, λόγω της λιγότερης ανάφλεξης, υπάρχει λιγότερο οίδημα και λιγότερος πόνος.

 

  • Επιταχυνόμενες επισκευή ιστού και αύξηση κυττάρων

Τα φωτόνια του φωτός από τα λέιζερ διαπερνούν βαθειά στον ιστό και επιταχύνουν την κυψελοειδείς αναπαραγωγή και την αύξηση. Η ακτίνα λέιζερ αυξάνει την ενέργεια διαθέσιμη στο κύτταρο έτσι ώστε το κύτταρο μπορεί να πάρει τις θρεπτικές ουσίες γρηγορότερα και να ξεφορτωθεί τα προϊόντα αποβλήτων.

 

  • Βελτιωμένη αγγειακή δραστηριότητα

Η ακτίνα λέιζερ θα αυξήσει σημαντικά το σχηματισμό των νέων τριχοειδών αγγείων στο χαλασμένο ιστό που επιταχύνει τη θεραπεύοντας διαδικασία, κλείνει τις πληγές γρήγορα και μειώνει τον ιστό σημαδιών.

 

  • Αυξανόμενη μεταβολική δραστηριότητα

Η θεραπεία λέιζερ δημιουργεί τα υψηλότερα αποτελέσματα των συγκεκριμένων ενζύμων, του μεγαλύτερων οξυγόνου και των φορτίων μορίων τροφίμων για τα κύτταρα αίματος.

 

  • Σημεία ώθησης και σημεία βελονισμού

Η θεραπεία λέιζερ υποκινεί τα σημεία ώθησης μυών και τα σημεία βελονισμού σε μη καταπατητική βάση που παρέχει την οστεο-μυική ανακούφιση πόνου.

 

Υπηρεσίες μεταπώλησης:

Σας παρέχουμε δύο έτη εξουσιοδότησης για τη συσκευή λέιζερ και εξουσιοδότηση ενός έτους για τα κομμάτια χεριών και καλώδια οπτικών ινών από την ημερομηνία της αποστολής.

 

Όνομα λέιζερ Peralas-ΙΙ
Τύπος λέιζερ Λέιζερ διόδων GaAlAs
Μήκος κύματος 980nm
Μέγιστη δύναμη 15W/ 20W/30W
Τρόπος λειτουργίας Το CW, ενιαίο ή επαναλαμβάνει το σφυγμό
Διάρκεια σφυγμού 10us- 3s
Επαναληπτικό ποσοστό 0.2Hz- 50KHz
Πειραματική ακτίνα Κόκκινο λέιζερ διόδων 650nm, δύναμη<5mw>
Τρόπος ελέγχου Αληθινή οθόνη αφής χρώματος
Σύστημα μετάδοσης Ιατρικές ίνες 400nm με το συνδετήρα SMA905
Διαστάσεις 305 (W) *270 (Λ) *145 (Χ) ΧΙΛ.
Βάρος 3Kg

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Dimed Laser Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Karen

Τηλ.:: 86-27-59706608

Φαξ: 86-27-59706608

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Κατηγορία IV θεραπεία λέιζερ

Βαθιά μηχανή θεραπείας λέιζερ ιστού υψηλής δύναμης για τη διαχείριση πόνου αρθρίτιδας

Μηχανή ανακούφισης πόνου λέιζερ για τον πόνο ποδιών/τον πόνο ώμων, μηχανή θεραπείας μυών

810nm/συσκευή ανακούφισης πόνου λέιζερ διόδων 980nm GaAlAs για τον πόνο λαιμών/τον πόνο νεύρων

Endovenous θεραπεία λέιζερ

Φορητή 1470nm/1940nm Endovenous λέιζερ θεραπείας EVLT θεραπεία λέιζερ φλεβών χειρουργικών επεμβάσεων μεγαλύτερη Saphenous

Αφαίρεση φλεβών αραχνών ποδιών λέιζερ, επεξεργασία φλεβών λέιζερ με την οθόνη αφής

Κιρσώδεις φλέβες επεξεργασίας λέιζερ CHERYLAS Evlt για τη Endovenous αφαήρεση

Endovenous θεραπεία λέιζερ κιρσωδών φλεβών/μήκος κύματος θεραπείας/αφαήρεσης 980nm

οι εξοπλισμοί λέιζερ κτηνιατρικής

Κτηνιατρική χειρουργική μηχανή 15 W θεραπείας λέιζερ για το μήκος κύματος ζωικής προσοχής 810nm 980nm

Κτηνιατρική μηχανή θεραπείας λέιζερ διόδων για τα ζώα, θεραπεία λέιζερ για τα κατοικίδια ζώα

Κυνοειδής εξοπλισμός αποκατάστασης λέιζερ 15 W, θεραπεία λέιζερ για την αρθρίτιδα στα σκυλιά

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας μηχάνημα μεταχείριση λέιζερ προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2020 lasertreatmentmachine.com. All Rights Reserved. Developed by ECER